Dag 5 (de terugreis + afsluiting)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Montessori College
10 Juni 2009 | Nederland, Eindhoven
Eigenlijk is de terugreis zonder één enkel incidentje verlopen, of het moet het onvoorstelbare noodweer zijn geweest een 150 km voor Lyon.
De bliksem zette geregeld de bus rondom in een wit fel flitslicht en het regende (en hagelde) zo verschrikkelijk hard dat de weg op een riviertje begonnen te lijken. Gelukkig hebben velen dat helemaal niet meegekregen, ze zaten voor KO
van de vermoeidheid in de diepe slaap der onschuldigen.
Joop en Filip hoefden niet zo vaak te stoppen. We waren daardoor ruim eerder op school terug dan in het info-boekje stond aangegeven. Het was niet de verwachte vier uur geworden, maar rondom half twee. Lekker vroeg dus.
Net voor het arriveren bij school had Joop weer een van z'n positieve en droge toespraken gehouden. Daarin maakte hij ons duidelijk dat we echt de allerbeste en best georganiseerde scholierengroep waren geweest die hij ooit in zijn carrière had meegemaakt. Hij oogstte daar veel succes mee.
We kunnen met een gerust hart terugkijken op een succesvolle reis waarin we hebben kunnen doen wat er gedaan kòn worden, maar ook waarin we hebben gedaan wat we wìlden doen.
De deelnemers zijn geweldig meewerkend geweest. Ze beseffen waarschijnlijk nu achteraf pas dat er daardoor heel veel rendement uit hun reis gehaald kon worden.
Dit was een reis om te herinneren!
van de vermoeidheid in de diepe slaap der onschuldigen.
Dit was een reis om te herinneren!